Lifestyle-progamma

‘Samen brengen we beweging in het water’, onder dat motto biedt het Hessenbad verschillende vormen van lifestyle-activiteiten in groepsverband, zoals Aquajoggen, Aquagym 50+ en Trimzwemmen. Actieve en intensieve vormen van bewegen in het water, maar ook leuk en gezellig om aan mee te doen. Het in een groep met bewegen bezig zijn geeft plezier en kan leiden tot de gewoonte om na de les samen koffie te drinken. Een leuke manier om contact te hebben en ook andere dorpsgenoten te leren kennen. Daarnaast zijn er lestijden met een specifiek accent, bijvoorbeeld het herstel na een sportblessure.

Tijdens de zogenaamde lifestyle-uren, kunt u voor dit alles terecht in het Hessenbad. Onder deskundige leiding van een zwemdocent of fysiotherapeut worden deze lessen in blokken van 45 minuten aangeboden en zult u ervaren hoe inspanning leidt tot voldoening en ontspanning en dat uw conditie herstelt of verbetert. Voor nadere informatie over inhoud en de tijden van Aquajoggen, Aquavaria, Aquagym 50+, Swimfysio, Trimzwemmen en Herstel na blessures, kunt u klikken op het betreffende onderdeel. Op basis van uw zwemabonnement dat gekoppeld is aan het Hessenbad mag u kosteloos gebruikmaken van dit lifestyle-aanbod.

Houders van een zwemabonnement dat gekoppeld is aan het openluchtzwembad in Hengelo, Steenderen of Vorden hebben dit jaar op basis van hun abonnement vrij toegang tot het Hessenbad tijdens de openingstijden voor het recreatieve zwemmen. Wil men deelnemen aan onderdelen van het lifestyle-programma dan dient men een los kaartje te kopen.