Zwemlessen

Leren zwemmen is in ons waterrijke land heel belangrijk. We wonen vaak in de buurt van water en we zoeken het water ook graag op in een zwembad, een recreatieplas of aan zee. Daarom is het belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd leren zwemmen. De basis van het zwemonderwijs is het Zwem-ABC, een paspoort voor een leven lang zwem- en waterplezier.

Naast de lessen voor het Zwem-ABC, die deels in Zorgbad Zonnewater en deels in het buitenbad worden gegeven, is het mogelijk om gedurende het zomerseizoen in het Hessenbad diverse zwemvaardigheidsdiploma’s te behalen. En wie op oudere leeftijd alsnog de zwemtechniek wil aanleren of zij deze wil verbeteren kan hiervoor ook in het Hessenbad terecht.

De les voor diploma C wordt er twee maal  per week gegeven op maandag en woensdagmiddag van 16.00 tot 16.30 uur. Mocht uw kind belangstelling hebben voor deze les, dan kunt u hem of haar hiervoor opgeven via het Aanmeldingsformulier. Na het verzamelen van de aanmeldingen nemen wij contact met u op.

Voor meer informatie over de lessen Zwem-ABC, Zwemvaardigheid (waaronder snorkelen, survival en seascooters) of Zwemles Volwassenen kunt u doorklikken naar het betreffende onderdeel.